Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers.

Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers.

Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers.
5-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers." is gelegen op Vakantiepark Wilsumer Berge. Vakantiepark Wilsumer Berge is een vakantiepark in Duitsland. Het vakantiepark in Wilsum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Vakantiepark Wilsumer Berge toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Nedersaksen, zoek dan naar een ander vakantiepark in Nedersaksen.

Op het hoogste punt van Wilsumer Berge ligt Ferienhaus Bergliebe. Een 5-persoons vakantiehuisje geschikt voor 2 volwassenen, 3 kinderen en een baby. Het is ook mogelijk om deze accommodatie te huren met 4 volwassenen. De vrolijke uitstraling van buiten en de natuurlijke inrichting zorgen voor een aangenaam verblijf. Voor de kinderen is er in de vakantieperiodes animatie aanwezig. De recreatieplas met zandstrand is op 2 minuten loopafstand. In de omgeving zijn ontzettend veel wandelroutes. 

Een extra pluspunt: u kunt gratis gebruik maken van Netflix.  

Heeft u interesse in accommodatie "Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers." op vakantiepark Vakantiepark Wilsumer Berge? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Vakantiepark Wilsumer Berge. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken